Webwinkel


Leergids Stuurbrevet (e-book)

Gerelateerde artikelen in onze WebwinkelLeergids Marifoon VHF (e-book) [25 EUR]Prijs :25 EUR

Deze leergids voor het Belgische Stuurbrevet is ontworpen voor de beginnende watersporter. In België en Nederland is zo’n brevet noodzakelijk wanneer je met een boot - die langer is dan 15 m of sneller kan dan 20 km/u - wil varen.

De inzichten in deze gids zijn het resultaat van de didactische ervaring van de auteur en van de vele instructeurs die samen met hem dit boek vorm hebben gegeven.

De nautische begrippen worden op een eenvoudige manier voorgesteld en helder uitgelegd. Tekeningen en foto’s vullen de tekst aan waar nodig. Deze leergids is de ideale vriend in je studie voor het examen. Daarna leg je hem gewoon aan boord want het is ook een handig naslagwerk.

Deze leergids is het offciële lesboek van Vaarschool.be. Vaarschool.be is erkend door de Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer als representatieve organisatie voor het Belgische Stuurbrevet en is tevens erkend als RYA Training Centre (UK) voor theorieopleidingen.

De auteur, Danny Bisaerts, is sinds 2003 zaakvoerder van Vaarschool. be. Danny heeft een rijke maritieme ervaring en is een begeesterd watersporter.

Danny is lid van de examencommissie voor het Belgisch Stuurbrevet en heeft in de loop der jaren een heleboel binnenlandse en buitenlandse vaarbrevetten verworven.

120 pagina's, full color.
Deze digitale versie is exclusief te koop bij Amazon op het Kindle platform. Te bekijken op alle gangbare devices zoals tablets, smartphones, iPads, iPhones, Windows PC's en Mac computers. Er is een GRATIS Kindle viewer beschikbaar voor al deze gangbare platformen. Download Kindle hier!


Algemene voorwaarden

  • Alle prijzen vermeld zijn inclusief BTW. Prijzen kunnen wijzigen zonder voorafgaandelijk bericht.
  • Voor fysieke goederen (zoals cursusboeken en lesmateriaal) kunnen verzendingskosten van toepassing zijn.
  • Alle verkopen zijn onderworpen aan de Belgische Wetgeving.
  • Op onze materiële producten geldt een “niet-goed = geld terug” garantie.
  • Alhoewel de grootste zorg is besteed aan de inhoud van deze website is Squadra Marine BVBA niet aansprakelijk voor de correctheid van de informatie op deze site. Indien nodig kan Squadra Marine BVBA de verkoop unilateraal annuleren.
  • Onze volledige verkoopsvoorwaarden kan u nalezen op onze pagina Verkoopsvoorwaarden