Disclaimer

Door u toegang te verschaffen tot deze website, aanvaardt u de voorwaarden ervan. Vaarschool.be – als autonome afdeling van Squadra Marine bvba – streeft steeds naar de betrouwbaarheid van de geleverde informatie, waarvoor ze echter niet aansprakelijk gesteld kan worden. De informatie op deze website is louter informatief en kan in geen geval beschouwd worden als  een prijsofferte en/of aanleiding geven tot enige schadevergoeding. Voor gepersonaliseerde offertes of bijkomende informatie kan u steeds contact opnemen met ons kantoor.

Bescherming van persoonsgegevens en privacy

De gegevens die u op deze site via de formulieren invult, gebruikt Vaarschool.be – als autonome afdeling van Squadra Marine bvba- voor de vlotte dienstverlening zoals de verwerking van de inschrijvingen voor cursussen, voor charters, voor het verstrekken van informatie, voor het optimaliseren van de website, enzovoort. De wet op de privacy van 8 december 1992 beschermt u tegen alle misbruiken van deze gegevens. U kunt uw gegevens steeds inkijken en laten verbeteren op ons kantoor.  Diezelfde wet geeft u het recht om de gegevens over u te raadplegen en eventueel te laten verbeteren. De gegevens die u wil laten aanpassen kan u opsturen naar Squadra Marine BVBA, Schrieksebaan 153A, te 3140 Keerbergen of naar info@vaarschool.be.

Meer informatie over deze wetgeving vindt u bij de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer, Waterloolaan 115, B-1000 Brussel of op de website www.privacy.fgov.be.

Gebruik van cookies

Onze website(s) gebruiken cookies om statistieken op te stellen over het gedrag van onze bezoekers op onze website(s), en kunnen U dus op geen enkele manier benadelen of storen. Zij zijn er om op basis van statistieken uw gebruikservaringen te verbeteren. Tevens zorgen zij ervoor dat u een transparante ervaring bekomt wanneer u onze website(s) bezoekt vanop een desktop computer, tablet of mobiele telefoon.