Praktijk Motorcruiser

Een schip boven de 25 voet weegt al vlug een paar ton. Daarom moet men over de juiste technieken beschikken om haar onder alle omstandigheden onder controle te houden.

Onveilige handelingen zoals voeten en handen gebruiken om de boot tegen te houden, afstappen om de boot vast te maken,… zijn uit den boze.

Zowel de bemanning als de schipper zullen pas genieten om met een boot te varen wanneer ze de juiste technieken onder de knie hebben.

 

Programma

Het praktijkprogramma bevat ondermeer:

De lessen gaan door in onze praktijklocatie te Yvoir. Kijk zeker ook eens naar het foto-album van deze locatie. Varen tussen Yvoir en Dinant op de Maas. Sluizen, de citadel van Dinant en de prachtige natuur maakt dit tot een unieke ervaring.

Praktisch

Voorwaarden

  • Er is geen enkele voorkennis vereist.
  • De opleiding is toegankelijk vanaf 16 jaar

Prijs

Dit dagprogramma wordt aangeboden aan een prijs van 295 euro. Middagmaal en consumpties zijn niet inbegrepen. Kortingen kunnen van toepassing zijn op uw inschrijving.

Data / Inschrijven

Wegens ernstige motorproblemen is M/B WIDAM voor onbepaalde duur niet meer beschikbaar. Wij hopen om terug opleidingen te kunnen organiseren op dit vaartuig in het najaar.

Praktijkopleiding te YVOIR in VIDEO