Onze zeil-ervaringstochten: de ideale kans om je zeilkunsten bij te spijkeren!

Tengevolge de Corona COVID19 crisis kan er voorlopig niet worden ingeschreven voor deze ervaringtochten. We hopen binnenkort het aanbod terug te kunnen inplannen. Voor meer info, volg onze Corona-pagina.

Je bent door de zeilmicrobe gebeten. Je bent uit op wat avontuur en je wil eens een ‘lange’ tocht maken op een comfortabel en snel zeiljacht. Dan is dit een uitgelezen kans. Je komt in havens die dikwijls buiten de platgetreden paden liggen en via routes waar je anders nooit komt, in het gezelschap van gedreven zeilers. Een uitmuntende kans om op enkele dagen zeer veel bij te leren, maar ook te genieten van de ‘zeezeilers’-ambiance.

Voor wie zijn deze zeiltochten bestemd ?

 Prijs

  • De prijs omvat overnachten op ons zeiljacht , havengelden, gekwalificeerde skipper/instructeur, brandstof, enz. Kortingen kunnen van toepassing zijn.
  • Ontbijt en lunch ‘s middags zijn in de prijs inbegrepen.
  • Omdat zowat alles inbegrepen is werken we niet met een scheepskas. Het avondeten wordt in overleg bepaald. Iedereen betaalt zijn eigen eten en drinken ‘s avonds. In overleg kan er ook s’ avonds gekookt worden aan boord, dat is dan kostendelend.
  • De deelnemers verblijven voor de duur van de cursus op het schip samen met de instructeur.

Praktisch

Verschillende mogelijkheden

  • Ervaringstocht naar Londen, het hart van het Verenigd Koninkrijk: beslist een unieke ervaring. Meer info hier!
  • Ervaringstocht naar Bretagne, het zeilmekka van Europa. Een tocht gespreid over vier weken waarbij je zelf de weken kiest die je wenst. Meer info hier!

Inschrijven

Geplande opleidingen


Er zijn momenteel geen opleidingen gepland of er zijn geen vrije plaatsen meer beschikbaar. Neem contact met ons op voor een opleiding op maat (0)