Webwinkel


Examensimulator VHF Marifoon (30 dagen toegang)
Prijs : 29 EUR

Hoeveelheid :

- Annuleren


30 dagen toegang tot de examensimulator voor het Beperkt certificaat van radiotelefonist (VHF-Marifoon).

Deze examensimulator test enkel het gedeelte verbale communicatie voor het beperkt certificaat voor radiotelefonist (VHF Marifoon).

De examensimulator is je ideale hulpmiddel om de leerstof in te oefenen en om je te trainen in de vraagstelling zoals die ook gebruikt wordt op het echte examen bij het BIPT.

De vragen zijn gebaseerd op echte examenvragen aangevuld met vragen over de leerstof zoals die beschreven is in ons cursusboek 'Leergids Marifoon VHF'.

Na ieder examen krijg je ook feedback over wat je fout en goed had. Op die manier krijg je de beste feedback en zal je ook het meeste leren.

Deze examensimulator is de enige die aangepast is aan de nieuwe exameneisen en die constant de evolutie volgt voor de examens bij het BIPT.

Examen

Het BIPT (Belgisch Instituut voor Post en Telecommunicatie) organiseert wekelijks examens voor het beperkt certificaat VHF. Meestal is er een wachttijd van enkele weken. De examens worden steeds afgenomen te Brussel tijdens de werkweek.

Reserveren voor het examen kan via: https://registration.bipt.be/nl/maritiem/.

Algemene voorwaarden

  • Alle prijzen vermeld zijn inclusief BTW. Prijzen kunnen wijzigen zonder voorafgaandelijk bericht.
  • Voor fysieke goederen (zoals cursusboeken en lesmateriaal) kunnen verzendingskosten van toepassing zijn.
  • Alle verkopen zijn onderworpen aan de Belgische Wetgeving.
  • Op onze materiële producten geldt een “niet-goed = geld terug” garantie.
  • Alhoewel de grootste zorg is besteed aan de inhoud van deze website is VAARSCHOOL BV niet aansprakelijk voor de correctheid van de informatie op deze site. Indien nodig kan VAARSCHOOL BV de verkoop unilateraal annuleren.
  • Onze volledige verkoopsvoorwaarden kan u nalezen op onze pagina Verkoopsvoorwaarden