Webwinkel


Online opleiding Beperkt VHF certificaat (4 maand toegang)
Prijs : 80 EUR

Hoeveelheid :

- Annuleren


4 maanden (120 dagen) toegang tot de Online Theorieopleiding VHF-Marifoon.

Deze online opleiding bereid je op een ideale manier voor op het examen 'Beperkt Certificaat van Radiofonist' bij het BIPT te Brussel.

Dankzij de marifoon (ook wel VHF genoemd) zal je vlotter sluizen kunnen passeren, kunnen communiceren met bevriende jachten, maar ook vooral de veiligheid beter kunnen garanderen.

Vooral op zee is dit zeer belangrijk, omdat er daar nu éénmaal geen GSM-masten staan...

De online opleiding bevat de volgende onderdelen:

  • Techniek en begrippen
  • Marifonie en overheid
  • Radioverkeer
  • Beginselen GMDSS
De opleiding maakt deel uit van de Vaarschool.be Online Academy en gebruikt de modernste middelen (oa. video's) om de materie bij te brengen.

De volledige handouts kunnen worden gedownload en zijn voldoende om alle leerstof te leren voor het examen. Je hebt dus geen extra cursusboek meer nodig, alhoewel ons naslagwerk Leergids Marifoon (VHF) in boekvorm door sommige cursisten wordt geprefereerd. Daarbuiten is het boek ook een handig naslagwerk voor aan boord.

Examen

Het BIPT (Belgisch Instituut voor Post en Telecommunicatie) organiseert wekelijks examens voor het beperkt certificaat VHF. Meestal is er een wachttijd van enkele weken. De examens worden steeds afgenomen te Brussel tijdens de werkweek.

Daarvoor stuur je een mail naar het adres examen@bipt.be met je naam, voornaam, (post)adres, telefoonnummer alsook een kopie van beide zijden van je identiteitskaart en een foto in het formaat van een pasfoto (op witte achtergrond).

De inschrijvingskosten bedragen 37,45€ en zijn niet terug betaalbaar. In geval van annulering meer dan een week voor het examen of op vertoon van een medisch attest kunnen de inschrijvingskosten voor een andere datum worden gebruikt. .

Algemene voorwaarden

  • Alle prijzen vermeld zijn inclusief BTW. Prijzen kunnen wijzigen zonder voorafgaandelijk bericht.
  • Voor fysieke goederen (zoals cursusboeken en lesmateriaal) kunnen verzendingskosten van toepassing zijn.
  • Alle verkopen zijn onderworpen aan de Belgische Wetgeving.
  • Op onze materiële producten geldt een “niet-goed = geld terug” garantie.
  • Alhoewel de grootste zorg is besteed aan de inhoud van deze website is VAARSCHOOL BV niet aansprakelijk voor de correctheid van de informatie op deze site. Indien nodig kan VAARSCHOOL BV de verkoop unilateraal annuleren.
  • Onze volledige verkoopsvoorwaarden kan u nalezen op onze pagina Verkoopsvoorwaarden