Tevredenheidsindex

Na iedere opleiding krijgen onze klanten de mogelijkheid tot het invullen van een tevredenheidsenquête.

Wij wensen immers te weten hoe onze klanten denken over de opleiding zodat wij, indien nodig, zo snel als mogelijk kunnen bijsturen.

Alhoewel wij momenteel niet ISO9001 gecertificeerd zijn, werken wij wel met dat kwaliteitsmodel als basis om de tevredenheid van onze klanten te kunnen blijven waarborgen.

En ja hoor, af en toe gaat er iets mis. Maar dat we het weten en dat we daar gericht actie op kunnen nemen is het begin van u als tevreden klant. Onze klanten zijn immers onze beste ambassadeurs.

Voor u als klant betekent dit dat je misschien binnenkort ook deel uitmaakt van de steeds groter wordende groep van tevreden klanten van Vaarschool.be ?!

Onze huidige tevredenheidsindex is (max = 100)

Hoe berekenen wij dit ?

Op de meeste van de vragen in de enquête kunnen onze klanten antwoorden met

 • Zeer goed 5
 • Goed 4
 • Matig 3
 • Kan beter 2
 • Slecht 1

Dit geeft dus voor iedere vraag een score tussen 1 en 5 punten op een totaal van 5. Hiervan kunnen we gemiddelden berekenen en het is dat gemiddelde dat wordt weergegeven op deze website.

Hoe gaan we met die scores om ?

Bij een klantenscore lager dan 75% gaan we altijd de klant persoonlijk contacteren en samen met de klant een actieplan ontwikkelen ter verbetering.

In alle gevallen krijgt de klant na het invullen van de tevredenheidsenquête een voucher ter waarde van 10 Euro te gebruiken bij een vervolgopleiding. Dat is onze manier om dank u te zeggen voor de hulp die wij van onze klanten krijgen om kwaliteit te kunnen blijven leveren.

Ik sta er persoonlijk garant voor dat wij u de beste opleiding die mogelijk is geven tegen een super competitieve prijs.

Danny Bisaerts – Zaakvoerder

4,7 34 reviews

 • luc hendrickx ★★★★★ 4 maanden geleden
  Zeer complete en op mensenmaat uitgewerkte theoriecursussen, zeer verstaanbaar gegeven met een minimum aan zeer technisch vakjargon, alom cursussen op maat van iedereen.
  De praktijk cursussen worden gegeven door mensen die weten waarover
  … More zij spreken en die hun vaardigheden ook kunnen overbrengen aan de cursisten op een zeer ontspannen manier, zonder stress of angst en altijd met de veiligheid in het achterhoofd, kortom cursussen die het waard zijn.
  Conclusie : Vaarschool is misschien niet de goedkoopste maar voor mij de beste aanloop naar veel plezier in het varen met Uw eigen boot.
 • Alain Mulders ★★★★★ 4 maanden geleden
  Al 15 jaar trotse lesgever bij vaarschool. We geven altijd 100% voor al de cursisten hun persoonlijke belangen na te komen. Van stuurbrevet tot begeleiding tot RYA Yachtmaster tot in de puntjes.
 • Luc Leys ★★★★★ 4 maanden geleden
  Beste school om vaaropleidingen te volgen én te geven! Vaarschool.be geeft het ganse gamma van opleidingen, gaande van stuurbrevet over SRC/marifonie tot RYA Yachtmaster. Alle cursussen zijn tiptop verzorgd, zowel inhoudelijk als qua omkadering. … More De instructeurs zijn zelf eigenaar van de boten waarop wordt les gegeven. En tenslotte is de customer service van Vaarschool.be in één woord fantastisch!
 • Jan Jaspers ★★★★★ 4 maanden geleden
  Ik heb de opleiding gevolgd voor mijn ICC en ik kan er alleen maar positieve dingen over zeggen. Duidelijke communicatie, goede opvolging en duidelijke en boeiende lessen. Sterk punt: de online examensimulator die je, samen met de opleidingen … More perfect voorbereid op het examen bij de FOD. Ik ben met verve geslaagd en dat is dankzij de Vaarschool. Bedankt!