Facebook pixel

Rondje Zeeland

Deze drie- of vierdaagse zeiltocht is een ware ontdekking van het idyllische Zeeland met zijn bekende en minder bekende jachthaventjes. Maar de vaste waarden als Zierikzee, Willemstad, Hellevoetsluys, Middelburg, Stellendam, liggen op de route, die bepaald wordt door de windrichting die voorspeld wordt voor de vaarperiode.

Deze zeiltocht is bedoeld voor wie ernstig kennis wil maken met het zeilen op een zeewaardig en comfortabel zeiljacht. Je hebt al een cursus theorie gevolgd of je praktijkopleiding vaarbewijs achter de rug? Of misschien wil je je RYA Competent Crew certificate halen?  Hier kom je zeker aan je 100 mijlen en enkele uren nachtvaren!  Maar vooral: door het gevarieerde vaarwater, met getijden, sluizen en soms druk vaarverkeer wordt hier meer gemanoeuvreerd dan tijdens menige kanaaloversteek, terwijl het risico op zeeziekte hier praktisch nihil is.

Anderzijds is deze tocht ook voor wie gewoon lekker wil genieten en uitwaaien in dit schitterende vaargebied, en genieten van de geneugten die geboden worden in de haventjes, die ook een culinaire reputatie hebben. We vertrekken met maximum 6 deelnemers om ieders comfort aan boord te garanderen.

Praktisch

  • Kijk even naar de praktische richtlijnen voor deze opleiding.
  • Er is geen voorkennis vereist om deel te nemen aan deze opleiding/ervaringstocht.

Prijs

  • De prijs voor een driedaagse is 545 euro, of 725 euro voor de vierdaagse zeiltocht (XL), en omvat overnachten op de boot, havengelden, gekwalificeerde RYA skipper/instructeur, brandstof, enz. Kortingen kunnen van toepassing zijn.
  • Ontbijt en lunch ‘s middags zijn in de prijs inbegrepen.
  • Omdat zowat alles inbegrepen is werken we niet met een scheepskas. Het avondeten wordt in overleg bepaald (meestal weet de skipper de goede adresjes aan wal…) Iedereen betaalt zijn eigen eten en drinken ‘s avonds. In overleg kan er ook s’ avonds gekookt worden aan boord, dat is dan kostendelend.
  • De deelnemers verblijven voor de duur van de cursus op het schip tezamen met de instructeur.

Driedaags Rondje Zeeland

InfoOpleiding
Rondje Zeeland - Wemeldinge (Zeeland (Nederland))
Van vr 14-jul-2023 t/m zo 16-jul-2023 (09:00 - 17:00)
Rondje Zeeland - Wemeldinge (Zeeland (Nederland))
Van ma 14-aug-2023 t/m wo 16-aug-2023 (09:00 - 17:00)

Vierdaags Rondje Zeeland

Geplande opleidingen


Er zijn momenteel geen opleidingen gepland of er zijn geen vrije plaatsen meer beschikbaar. Neem contact met ons op voor een opleiding op maat (0)

KeyFactors-horizontal