Online RYA Opleidingen

Als één van de grotere erkende RYA Training Centres met locaties te Wemeldinge (NL), Gent, Leuven en Herentals, kon Vaarschool.be niet achterblijven om ook theoretische RYA-opleidingen aan te bieden in een online versie.

Hiervoor gingen we een exclusieve samenwerking aan met de specialisten terzake, Sailing Course Online, eveneens een erkend RYA Training Centre (UK). Zij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van online opleidingen.

Via Sailing Course Online kunnen we de theorie van zowel RYA DaySkipper als RYA Yachtmaster online aanbieden. Bij beide opleidingen is al het cursusmateriaal (kaarten, syllabus, training almanac, Admirality 5011 charts en symbols, en de exclusieve Vaarschool-navigatortas) inbegrepen.

Volledige ondersteuning via e-mail voor kleine vragen of via videogesprek voor meer diepgaande elementen is eveneens inbegrepen, alsook het examen en het bijbehorende certificaat (indien geslaagd).

RYA DaySkipper online theorie

De RYA DaySkipper Online theoriecursus is een aangename Engelstalige opleiding die je een praktische inleiding geeft over de basisbegrippen van navigatie op zee.

Deze opleiding is bedoeld om de schipper het nodige vertrouwen te geven om dagtrips te plannen en deze veilig uit te voeren.

RYA Yachtmaster online theorie

De RYA Yachtmaster Online theoriecursus is een doorgedreven Engelstalige opleiding die gevorderde schippers zal helpen om het internationaal topbrevet RYA Yachtmaster te behalen. Na het volgen van deze theoriecursus (en later ook de praktijk) zal je zonder zorgen meerdaagse tochten kunnen plannen zonder in een haven te stoppen.

Deze opleiding bouwt verder op de kennis die vergaard werd op RYA DaySkipper-niveau om een groter begrip tot stand te brengen wat betreft het werken met navigatiekaarten, vaarregels, diepte- en hoogteberekeningen, enz. Alle aspecten van het RYA DaySkipper-programma worden verder uitgediept en vervolledigd in deze vervolgcursus.

Meer weten? Maak je keuze!