Nieuwe examensimulatoren VHF en GMDSS SRC

door | jan 19, 2021 | Opleidingsnieuws | 0 Reacties

Omdat we steeds op zoek zijn naar manieren om onze cursisten nog beter te ondersteunen hebben we nu ook twee nieuwe examensimulatoren voor het gebruik van radiocommunicatie op zee en op de binnenwateren. Ook hebben we een handig combinatiepakket dat je extra financieel voordeel oplevert bij de aankoop.

Het betreft:

  • Examensimulatie VHF Marifoon – behandelt de leerstof die je moet kennen voor het beperkt certificaat voor radiotelefonist. Deze leerstof is voornamelijk gericht op verbale communicatie op zee en de binnenwateren.
  • Examensimulatie GMDSS SRC – behandelt de leerstof die extra te kennen is voor het GMDSS SRC (Short Range Certificate). De leerstof hier is voornamelijk geörienteerd naar digitale communicatie op zee.
  • Combipack Examensimulator VHF + GMDSS SRC – is de combinatie van de twee voorgaande simulatoren en is eigenlijk de beste keuze als je voor het GMDSS SRC certificaat studeert, want dan moet je zowel de leerstof VHF Marifoon als de extra leerstof voor GMDSS SRC onder de knie hebben. En je doet 10 Euro extra voordeel!

Deze drie nieuwe simulatoren zijn na aankoop onbeperkt toegankelijk gedurende een periode van 30 dagen. Ideaal dus om je perfect voor te bereiden voor het examen bij het BIPT.

Maak je keuze!Examensimulator VHF Marifoon (30 dagen toegang) [15 EUR]Examensimulator GMDSS SRC (30 dagen toegang) [15 EUR]Combipack Examensimulator VHF + GMDSS SRC (30 dagen toegang) [20 EUR]