Meet our team – Sail

Maak kennis met het dynamische trio van zeilwijsheid op onze ‘school’! ⛵

👨‍✈ Kapitein José “Sparrow” – Onze heldhaftige instructeur voor basiszeilen! Met zijn betrouwbare kompas en een hartelijke lach zal hij je door de woelige wateren van het beginnende zeilen loodsen als een ware piraat! Let wel op voor zijn papegaai die bevelen schreeuwt vanaf zijn schouder!

📝 Admiraal Lieven “Kladblok” – Ahoy, examenkandidaten! Bereid je voor op een nautisch kennisgevecht met onze strenge maar rechtvaardige examinator! Hij zal je zeilvaardigheden testen sneller dan je “anker uitgooien!” kunt zeggen!

🌟 Commodore Luc “Windfluisteraar” – Klaar om je zeilvaardigheden naar legendarische hoogten te tillen? Maak kennis met onze meester van de golven en winden, de maestro van het grootzeil! Onder zijn deskundige begeleiding tem je de wildste zeeën als een doorgewinterde zeeman in een mum van tijd! Wees niet verbaasd als hij lieve woordjes begint te fluisteren naar de wind.

Of je nu je eerste stapjes zet op het water of de Zeven Zeeën wilt veroveren, ons team staat voor je klaar van boeg tot achtersteven! Ga met ons mee voor een avontuur dat je niet snel zult vergeten!