Ervaringstocht Noorwegen

Varen in Noorwegen is een unieke ervaring die je als zeiler wel eens moet gedaan hebben. Deze ervaringstocht is een 4-weken lange zeiltrip die geschikt is om je mijlen bij elkaar te zeilen onder deskundige begeleiding van onze zeilinstructeurs.

Week 1: 20 juli tot 27 juli 2019

We vertrekken in Wemeldinge op zaterdag 20 juli. We varen buiten, Rotterdam voorbij en dan zetten we koers richting Stavanger (Noorwegen). We leggen ongeveer een afstand af van +/- 750 NM. Vermoedelijke vaartijd is 6 dagen. Op zaterdag/zondag komen we dan na een week zeilen aan in Stavanger.

Week 2: 27 juli tot 3 augustus

Tijdens de tweede week gaan we fjordenhoppen. Volgens de toeristische gidsen behoren de Lysefjord (met de beruchte preekstoel en de hangende rots) en de Hardangerfjord tot de top vijf van mooiste fjorden. De crew change kan in Bergen (Noorwegen) plaatsvinden.

Week 3: 3 augustus tot 10 augustus

Week 3 wordt in grote lijnen een kopie van week 2, maar dan in de omgekeerde richting. Ideaal dus als je alle toeristische plekjes wil bezoeken en tegelijk wil genieten van het zeilen in een spectaculaire omgeving. De crew change kan in Stavanger.

Week 4: 10 augustus tot 17 augustus

Tijdens week 4 zal de terugtocht vanuit Stavanger naar onze thuishaven in Wemeldinge plaatsgrijpen; in de omgekeerde richting van week 1.

Inbegrepen

  • De prijs omvat overnachten op ons zeiljacht , havengelden, gekwalificeerde skipper/instructeur, brandstof, enzovoort. Kortingen kunnen van toepassing zijn.
  • Ontbijt en lunch ‘s middags zijn in de prijs inbegrepen.
  • Omdat zowat alles inbegrepen is werken we niet met een scheepskas. Het avondeten wordt in overleg bepaald. Iedereen betaalt zijn eigen eten en drinken ‘s avonds. In overleg kan er ook s’ avonds gekookt worden aan boord. Dat is dan kostendelend.
  • De deelnemers verblijven voor de duur van de ervaringstocht op het schip samen met de instructeur.

Niet inbegrepen

  • Vluchten en reiskosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Je dient dit zelf te organiseren.

Prijs

  • 1100 euro per persoon voor 1 week. De week is vrij te kiezen in functie van beschikbaarheid
  • Indien je meer dan één week mee gaat, geldt er een reductie van 10% op het inschrijvingsgeld. Neem hiervoor contact met het secretariaat voor een reductie-voucher.

Inschrijven

Geplande opleidingen


Er zijn momenteel geen opleidingen gepland of er zijn geen vrije plaatsen meer beschikbaar. Neem contact met ons op voor een opleiding op maat (0)

En dan nu al dromen?