Ervaringstocht Noorwegen

Week 1: 20 juli tot 27 juli 2019

We vertrekken in Wemeldinge op zaterdag 20 juli. We varen buiten, Rotterdam voorbij en dan zetten we koers richting Edinburgh. We leggen ongeveer een afstand af van +/- 400 NM. Dit wil zeggen dat we drie dagen onderweg zijn. Op dinsdag zullen we aankomen in Edinburgh en op woensdag krijgt iedereen de kans om te stad te verkennen. Donderdag staat het vertrek richting Stavanger gepland. Deze afstand is +/- 345 NM, dus ook hier zijn we weer drie dagen onderweg. Op zaterdag/zondag komen we dan na een week zeilen aan in Stavanger.

Week 2: 27 juli tot 3 augustus

Tijdens de tweede week gaan we fjordenhoppen. Volgens de toeristische gidsen behoren de Lysefjord (met de beruchte preekstoel en de hangende rots) en de Hardangerfjord tot de top vijf van mooiste fjorden. De crew change kan in Bergen plaatsvinden.

Week 3: 3 augustus tot 10 augustus

Week 3 wordt in grote lijnen een kopie van week 2, maar dan in de omgekeerde richting. Ideaal dus als je alle toeristische plekjes wil bezoeken en tegelijk wil genieten van het zeilen in een spectaculaire omgeving. De crew change kan in Stavanger.

Week 4: 10 augustus tot 17 augustus

Tijdens week 4 zal de terugtocht vanuit Stavanger naar onze thuishaven in Wemeldinge plaatsgrijpen; in de omgekeerde richting van week 1.

Inbegrepen

  • De prijs omvat overnachten op ons zeiljacht , havengelden, gekwalificeerde skipper/instructeur, brandstof, enzovoort. Kortingen kunnen van toepassing zijn.
  • Ontbijt en lunch ‘s middags zijn in de prijs inbegrepen.
  • Omdat zowat alles inbegrepen is werken we niet met een scheepskas. Het avondeten wordt in overleg bepaald. Iedereen betaalt zijn eigen eten en drinken ‘s avonds. In overleg kan er ook s’ avonds gekookt worden aan boord. Dat is dan kostendelend.
  • De deelnemers verblijven voor de duur van de cursus op het schip samen met de instructeur.

Niet inbegrepen

  • Vluchten en reiskosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Je dient dit zelf te organiseren.

Prijs

  • 1100 euro per persoon voor 1 week. De week is vrij te kiezen in functie van beschikbaarheid

Inschrijven

InfoCursus typeData / TijdLocatie
Ervaringstocht
Oversteek naar de UK
Van ma 20-mei-2019 t/m vr 24-mei-2019 (09:00 - 17:00) Wemeldinge (Zeeland (Nederland))
Sorry, te laat !Ervaringstocht
London (UK)
Van wo 29-mei-2019 t/m zo 02-jun-2019 (09:00 - 17:00) Wemeldinge (Zeeland (Nederland))