Charter en reizen

Heb je volop genoten van onze opleidingen in België en Nederland dan is het misschien tijd om je grenzen te verleggen.

Onze partner Mascott bieden we verschillende formules aan om je eerste stappen in vreemde wateren te wagen. Mascott is een erkende reisorganisatie en is lid van het garantiefonds reizen. Je reis is dus in goede handen en wordt volledig door hen voor je in goed banen geleid.

Voor beginnende zeilers en opstappers

  • Zeil-initiatieweek in Kroatië : Aan boord van onze Elan 40 “Lucida” in Zadar leer je de knepen (knopen?) van het zeilvak. Je vaart samen met maximum 3 andere cursisten en een instructeur naar de eilanden van de Kornati-archipel waar de rustige omstandigheden en boeiende navigatie-uitdagingen zorgen voor een ideale leeromgeving.
  • Zeiljacht met schipper huren (ideaal voor gezinnen met kleine kinderen of een groep vrienden). Kies via de onderstaande search-engine je eigen zeiljacht uit en laat je rondvaren door een schipper
  • Crewed charter: Je eigen luxe schip met voltallige crew (schipper, kok, steward(ess)). Klinkt dit als iets voor jou en je familie of je vrienden? Kijk dan eens bij onze gulets in Kroatië, Turkije en Griekenland of vraag ons naar de ruime keuze luxe-catamarans met crew in de Med.
  • Mascott’s Archipelreizen: deze volledig uitgewerkte“ver-weg-reizen” vormen een perfecte combinatie van avontuurlijke landreizen en “off the beaten track” zeiltochten. Ideaal voor families met kinderen/waterratten of een groep vrienden. Het zeilprogramma wordt steeds uitgevoerd met schipper. Momenteel staan er twee topbestemmingen op het programma: Thailand en Maleisië/Indonesië. Volledige programma’s van deze reizen vind je op de website van Mascott.

Gemiddeld zeilniveau

  • Flottieljezeilen in Kroatië : Je bent schipper van je eigen jacht maar geniet wel van de begeleiding van een ervaren schipper op het leidend jacht. Routes worden samen besproken, hulp bij de manoeuvres is steeds mogelijk en ligplaatsen voor de overnachting worden voor je geregeld. Ideaal voor gezinnen met kinderen of een groep vrienden die al wat zeilervaring hebben opgedaan.

Gevorderden

  • Bareboat charter : Ben je een ervaren zeiler of motorbootvaarder? Kies dan hier je bestemming en ga op zoek naar het perfecte zeil- of motorjacht voor jou. Stuurbrevet/Vaarbewijs verplicht.