Vaarschool.be is 15 jaar geworden en dat gaan we samen met jou vieren!

Beste pleziervaarder,  Beste (toekomstig) lid van de Vaarschool,

2003, dat is het jaar waarin ‘ons kindje’ de Vaarschool werd geboren. Ondertussen zijn we 15 jaar later en de Vaarschool is uitgegroeid tot een prachtig bedrijf (al zeggen we het zelf), met fantastische instructeurs en medewerkers, talloze opleidingslocaties, geweldige partners, verschillende officiële erkenningen enzoverder. Maar waar hadden we gestaan zonder al die fantastische cursisten die ons in de loop der jaren hun vertrouwen hebben gegeven? Nergens.

En zoals het een goede quinceanera betaamt, willen we onze verjaardag vieren met alle toeters en bellen, taarten en vuurwerk, muziek en confetti, maar we willen ook vooral jullie bedanken. Men zegt al wel eens: “Geven is leuker dan krijgen”, en dat vinden wij hier bij de Vaarschool ook.

Daarom geven we als kers op onze Vaarschool-taart verschillende cadeaus weg. Het ene pakje is al wat groter of gewilder dan het andere, maar cadeaus krijgen is toch sowieso fijn, niet?

Wat kan je winnen?

  • 2 volledige leertrajecten voor het Belgische Stuurbrevet ( theorielessen + cursusboek “Leergids voor het Stuurbrevet” + online simulator + praktijk motorboot + examen bij de FOD Mobiliteit en Vervoer).
  • 5 zeilinitaties
  • 5 praktijkopleidingen motorboot
  • 5 toegangen tot Vaarschool.be online academy met onze examen- en leerstofsimulator en de online opleiding Marifoon-VHF.
  • 30 waardebonnen van 15 Euro vrij te besteden in ons aanbod.

Kortom, het is zeker de moeite waard om deel te nemen!

Hoe kan je deelnemen?

Deelnemen is heel erg simpel. Ga naar deze link: https://www.vaarschool.be/prijsvraag-vaarschool-be-15-jaar en beantwoord de vier simpele vragen.

Wil je nóg meer kans maken? Bezoek ons dan tijdens de Belgian Boat Show in de Expo in Gent op stand nummer 5315 in hall 5. De trekking van de prijzen zal daar (live) gebeuren, maar daarover later meer, so stay tuned en check regelmatig onze Facebookpagina.

Veel succes,

Groetjes het Vaarschool-team!

 

 

 

Trackbacks

  1. […] Nog deelnemen aan de prijsvraag? Dat kan tot vrijdagavond 23:59 via deze link. […]

Speak Your Mind

*