STAYCATION: Leer nu varen en geef je vakantie in eigen land dat iétsje meer!

Zijn jouw plannen voor de zomer in het water gevallen? Gaat die langverwachte vakantie dan toch niet door? Net zoals vele Belgen, probeer jij dan nog het beste te maken van een zomer in eigen land. Wel, wij willen je daar graag mee helpen. Leer nu varen en beleef zo toch nog een fantastisch avontuur!

Een boot huren om prachtige tochten te maken? Gaan jetskiën en je innerlijke waaghals uitdagen? Als je een stuurbrevet haalt, wordt dat allemaal mogelijk! Als jij klaar bent voor deze spannende, nieuwe belevenis: boek dan nu een praktijkdag in één van onze verschillende locaties. We zijn aanwezig over heel Vlaanderen. Er is dus zeker een locatie dicht bij jou in de buurt.  

Bij Vaarschool.be helpen we je naar een Belgisch stuurbrevet van A tot Z. We bieden theoretische cursussen, praktische lessen en ondersteunen je ook volledig in jouw weg naar het examen bij de FOD Mobiliteit en Vervoer. Met andere woorden: je kan op ons rekenen. Zo kunnen we er samen toch het beste van maken.   

Tijdens de zomerperiode lassen we extra capaciteit in voor onze praktijkopleidingen, aan interessante zomerprijzen. Zo kan je het aangename meteen aan het nuttige paren. Want zeg nu zelf, wat is er leuker dan genieten van de zon op het water?

Alvast een greep uit ons praktijkaanbod

Vanaf 2021 is er een praktijkexamen verplicht, maak er dus nu werk van. Je kan je praktijk ook volgen voordat je theorie hebt gedaan. In de huidige situatie is dit de meest aangewezen manier.

Of toch maar starten met theorie?

Speak Your Mind

*