Save the date voor de Belgian Boat Show 2019

Bezoek vaarschool.be op de nationale watersportbeurs, en wees als eerste op de hoogte van onze spannende toekomstplannen!

Ben jij een liefhebber van alles wat met watersport te maken heeft? Kan jij enorm genieten van mooie boten? Of wil jij gewoon heel graag leren varen? Kom dan zeker een kijkje nemen op de Belgian Boat Show. Net zoals vorig jaar verandert Flanders Expo gedurende twee weekends in februari in een echt watersport-Walhallah.

Van 9 tot en met 11 februari en van 15 tot en met 17 februari vindt in Flanders Expo de 31e editie van de Belgian Boat Show plaats. Het nationale watersport- en recreatiesalon biedt alles waar een watersporter van droomt: organisaties waar je kan leren varen, verkopers van motorboten en zeiljachten, standen waar je alle mogelijke accessoires voor het varen kan kopen, en noem maar op.

Er staan ook heel wat nieuwe activiteiten op de planning. Je kan op de Belgian Boat Show nu ook waterskiën, windsurfen en ‘kneeboarden’ in het demobad. Er zullen ook talrijke infosessies gehouden worden, over onder andere veilig varen, de aankoopprocedure van een jacht enzoverder.

Ook Vaarschool.be is weer van de partij. Kom ons dus zeker bezoeken op stand nummer 5315. Het is ook de ideale moment om kortingen te krijgen op jouw praktijk- of theorieopleiding.

Maar dat niet alleen, we zullen ook een gloednieuwe activiteit lanceren om jullie nog beter en sneller te leren varen. Wees er dus zeker bij om als eerste om de hoogte te zijn van onze spannende toekomstplannen. Hopelijk zien we je daar!

Binnenkort zullen we ook een actie doen waarbij je gratis kaarten of reductiekaarten kan winnen. So stay tuned!

Speak Your Mind

*