RYA Dayskipper op zak? Je ambitie reikt nóg verder? Word Yachtmaster!

Jij bent een doorgedreven watersporter. Het certificaat van Dayskipper heb je al in de hand, maar je wil nog een stapje hoger gaan. Wel, dan is de cursus RYA Yachtmaster helemaal iets voor jou. Ontdek onze cursussen hier, en maak meteen ook kennis met onze nieuwe locatie te Leuven (https://www.vaarschool.be/onze-locaties?LocID=IHUB)!

Tijdens deze cursus kan je het internationaal erkende brevet RYA Yachtmaster offshore behalen. Dit brevet is tevens ook het instapbrevet om commercieel te gaan varen. Deze opleiding is bedoeld voor gevorderde watersporters die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging!

Er wordt dieper ingegaan op begrippen en onderwerpen die je al zag bij de cursus Dayskipper: getijden, stromingen, estimated position, en noem zo maar op. Samen met Vaarschool zal je de leerstof onder handen nemen en ook het examen afleggen. Ben jij volledig klaar voor een nieuw avontuur? Schrijf je dan nu in voor de cursus Yachtmaster:

Interesse?

InfoCursus typeData / TijdLocatieResterende
plaatsen
Theorie RYA Yachtmasterza 22-jan-2022 + zo 23-jan-2022 + za 05-feb-2022 + zo 06-feb-2022 + zo 13-feb-2022 + za 26-feb-2022 (09:00 - 17:00) Keerbergen (Vlaams-Brabant)11/12

Speak Your Mind

*