Zeilinitiatie – 2-daagse zeiltocht Oosterschelde

First-40.7Je bent benieuwd naar een echte zeilervaring op getijdenwater, het leven aan boord van een zeiljacht  of je volgt een cursus ‘vaarbewijs’ of ‘stuurbrevet’ en wil weten wat navigatie nu in de praktijk echt betekent.

Schrijf je dan in voor een tweedaagse zeiltocht op en in de omgeving van de Oosterschelde, op ons topklasse zeiljacht met alle comfort aan boord, maar ook met schitterende zeileigenschappen.

Het begin van een mooi avontuur?

Programma

Met maximum 6 deelnemers gaan we tijdens deze tweedaagse de Oosterschelde verkennen. Dit vaarwater op 45 minuten van Antwerpen met authentieke jachthavens op korte vaarafstanden van elkaar, maar ook met alle uitdagingen die dit vaarwater met zich meebrengt voor de navigatie, zeevaartreglementen en manoeuvres.

Je ervaart hoe het is om te slapen aan boord, te manoeuvreren in een jachthaven en te zeilen langs zandbanken en tussen binnenschepen, in vaargeulen waar bakboord en stuurboord wel degelijk van belang zijn. Je neemt deel aan zeilmanoeuvres, en kan voelen hoe het is om aan het roer te staan. Misschien zien we wel bruinvissen op dat moment…

Prijs

  • De prijs voor deze opleiding is 425 euro, en omvat overnachten op de boot, havengelden, gekwalificeerde RYA-instructeur, brandstof enz. Kortingen kunnen echter van toepassing zijn.
  • Ontbijt en lunch ‘s middags zijn in de prijs inbegrepen.
  • Omdat zowat alles inbegrepen is werken we niet met een scheepskas. Het avondeten wordt in overleg bepaald (meestal weet de skipper de goede adresjes aan wal…) Iedereen betaalt zijn eigen eten en drinken ‘s avonds. In overleg kan er ook s’ avonds gekookt worden aan boord, dat is dan kostendelend.
  • De cursisten verblijven voor de duur van de cursus op het schip tezamen met de instructeur.

Data / Inschrijven

Geplande opleidingen


Er zijn momenteel geen opleidingen gepland. Neem contact met ons op voor een opleiding op maat (0)

 Meer info, privé omkadering of alternatieve data gewenst ? Contacteer ons.

GerelateerdZeilinitiatie 1 dag [160 EUR]Zeilinitiatie 2-dagen [425 EUR]Rondje Zeeland [495 EUR]Ervaringstochten [Vanaf 450 EUR]Praktijk Bemanningslid (Zeil) [745 EUR]Praktijk Dagschipper (Zeil) [745 EUR]