Niet één, twee, maar drie nieuwe lesboeken!

Met de nodige trots mogen we jullie twee nieuwe versies van reeds bestaande lesboeken voorstellen:

  • Leergids voor het Belgisch Stuurbrevet: uitgebreid met nieuwe inzichten en inclusief de recentste examenvereisten van de FOD Mobiliteit en Vervoer. In deze versie neemt Staatssecretaris voor de Noordzee, Philippe De Backer, het voorwoord voor zijn rekening.
  • Leergids Marifonie VHF : de perfecte companion om je voor te bereiden op het examen Basiscertificaat VHF bij het BIPT te Brussel. Deze leergids kreeg naast enkele verbeteringen een nieuwe jasje en een nieuw formaat om consistent te zijn met onze andere leergidsen.

Vraagbaak voor het Belgisch Stuurbrevet – gloednieuw hulpmiddel

Er is echter ook een gloednieuw boek: de Vraagbaak voor het Belgisch Stuurbrevet!

Deze vraagbaak voor het Belgisch Stuurbrevet is ontworpen in functie van de vereisten voor het examen bij de FOD Mobiliteit en Vervoer.

In dat opzicht bevat deze vraagbaak een zéér rijk aanbod  aan effectieve examenvragen (526 vragen om exact te zijn) aangevuld met eigen vragen die het inzicht in de te kennen leerstof duidelijk zullen vergroten.

Samen met de online examen- en leerstofsimulator van Vaarschool.be is dit boek je ideale partner om je klaar te stomen voor je uiteindelijke doel: slagen in het examen!

Je zal deze vraagbaak voor het Belgisch Stuurbrevet dan ook echt overal mee naar toe willen nemen (zelfs naar plaatsen waar er geen internet is)!

Upgrade-regeling

Wil je de nieuwste versie van de Leergids Marifonie VHF of Leergids Belgisch Stuurbrevet  Vaarschool.be en heb je een editie 2017? Dan kan je tegen de spotprijs van 10€ (+5 Euro verzendkosten) je Leergids up-to-date maken. Als je dit wil doen: klik hier.

Upgraden naar de nieuwe editie van de Leergids zal op deze manier kunnen tot eind februari 2018.

Volg je theoriecursus bij Vaarschool.be (lessenreeksen gestart na 1 januari 2018)? Dan hoef je niets te doen. Je zal in de cursus je Leergids voor het Stuurbrevet (editie 2017) kunnen omruilen voor een nieuw exemplaar.

 

Speak Your Mind

*