Maak er een geweldig 2019 van!

2018 loopt nu toch wel echt op zijn laatste beentjes. De hoogste tijd dus om iedereen te bedanken voor een geweldig jaar: alle cursisten die dit jaar brevetten hebben behaald dankzij onze opleidingen, maar ook iedereen die hier aan toe heeft bijgedragen.

Als zaakvoerder denk ik dan vooral aan mijn geweldig team van instructeurs die iedere les weer het beste van zich geven. Ook de dames van het secretariaat (Véra en Laura) – die achter de schermen zorgen dat er af en toe wat spreekwoordelijke olie in de machine wordt gegoten – dragen meer dan hun steentje bij tot ons succes.

Toen ik 15 jaar geleden op mijn eentje de school startte met de aankoop van een bescheiden bootje, had ik nooit durven dromen om mijn toemalige hobby te kunnen uitbouwen tot een ondertussen volwaardige KMO, met een twintigtal medewerkers. Ik heb waarschijnlijk geluk gehad om mensen te vinden die de mijn toekomstvisie en de passie van het varen delen. Daar ben ik alvast dankbaar voor.

De komende 15 jaar gaan ongetwijfeld nog spannend worden met de nieuwe uitdagingen in de wijzigende wetgeving en de impact die dit gaat hebben op een organisatie zoals de onze.

Maar we hebben er vertrouwen in dat we die op ons afkomende uitdagingen aan zullen kunnen.

Ik hoop dan ook dat we samen met jou, alle dromen kunnen realiseren die we nog hebben. Ik wens je dan ook een geweldig en spetterend 2019.

Keep on floating 🙂

Danny Bisaerts – Zaakvoerder Vaarschool.be

Speak Your Mind

*