De HYBRIDE opleiding theorie

Navigeer naar succes met onze gloednieuwe opleidingsmethode:

 

De HYBRIDE opleiding theorie

 

Sta je op het punt om de wateren te trotseren en je vaardigheden op het water naar een hoger niveau te tillen? Dan hebben we goed nieuws voor je – onze vaarschool introduceert een gloednieuw type opleiding dat het beste van twee werelden, online en klassikaal, combineert: de hybride opleiding theorie Belgisch stuurbrevet!

Dus waarom zou je voor deze flitsende nieuwe opleiding kiezen? Laten we eens kijken naar enkele van de schatten die deze cursus te bieden heeft:

Flexibiliteit

Onze hybride aanpak betekent dat je kunt leren wanneer het jou uitkomt. Of je nu de golven van kennis wilt trotseren tijdens je ochtendkoffie of ‘s avonds onder de sterren, onze online cursussen staan voor je klaar, 24/7 gedurende 4 maand.  Je moet slechts één dag vrijmaken voor de klassikale opleiding.

Leer met een knipoog

Vergeet saaie lezingen en droge tekstboeken! Onze online modules zijn zo boeiend dat je bijna zou denken dat je naar een docudrama kijkt. Interactieve content en leuke opdrachten maken het leren niet alleen educatief, maar ook amusant. De online opleiding wordt ook gegeven door “de grote Vaarschool-Kapitein”, Danny Bisaerts hemzelf! Luchtige, begrijpbare taal met heel veel tips & trucs dus! Ook de oefensimulator is voor jou beschikbaar, zo kan je snel testen of je klaar bent voor de klassikale dag of dat je beter nog een nachtje doorstudeert.

Persoonlijke steun als een reddingsboei

Hoewel je grotendeels zelfstandig studeert, zijn onze ervaren instructeurs slechts een klik verwijderd om je te helpen. Denk aan hen als je eigen navigatiesysteem – ze wijzen je de weg naar succes, zelfs als je in woelige wateren terechtkomt. Voor vragen via mail krijg je binnen 1 werkdag een duidelijk antwoord, of je kan deelnemen aan de geplande zoom-sessies. Dit zijn online sessies waar meerdere mensen tegelijk intekenen en vragen stellen aan de instructeur. Je leert heel veel van elkaar als je hier aan deelneemt!

Een klassikale lesdag als bebakening die de vaargeul aanwijst!

Tijdens onze klassikale theoriedag dompelen we je onder in een wereld van praktijkgericht leren en interactie. Samen met medestudenten en onder begeleiding van ervaren instructeurs ga je aan de slag met navigatie-oefeningen, bespreek je moeilijke onderwerpen en krijg je antwoord op al je brandende vragen. Het is een kans om te leren van anderen, samen te werken en je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen – een onmisbare ervaring die echt het verschil maakt in je leertraject.

LET OP ! Tijdens onze klassikale sessie is er geen tijd om alles vanaf nul uit te leggen. We willen niet dat je als een verdwaalde zeehond in de branding zit terwijl de rest van de klas al op volle zee is. Dus zorg ervoor dat je voldoende kennis hebt voor je naar de les komt. Zonder een stevige basis, zal je tijdens deze klassikale les niet kunnen volgen.

Praktijkgerichte Leerervaringen

Naast de theoretische kennis, bieden we praktijkgerichte oefeningen en casestudy’s om ervoor te zorgen dat je klaar bent voor het echte navigeerwerk op het water.

Netwerk met Mede-vaarders / zeilers

Tijdens de klassikale sessies heb je de kans om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met medestudenten. Misschien vind je zelfs je toekomstige zeilpartner!

Kortom, onze hybride theoretische vaaropleiding is als een schatkist vol kennis en mogelijkheden. Dus hijs de zeilen, gooi het anker uit en laat ons je leiden naar de wateren van succes!