Alle (klassikale) theorieopleidingen geschorst tot 19 november

Ten gevolge de beslissing van de Nationale Veiligheidsraad om de verdere verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan en de daarmee gekoppelde maatregelen hebben we beslist om onze klassikale theorieopleidingen op te schorsen en te vervangen door afstandsonderwijs zoals dit ook van toepassing is op de hogescholen en de universiteiten.

Deze nieuwe maatregelen gaan in vanaf vrijdag 23 oktober en zullen al zeker tot 19 november worden gehandhaafd, met mogelijkheid tot verlenging daarna afhankelijk van de evolutie van de pandemie.

Afstandsonderwijs voorlopig de nieuwe norm

We gaan de afgelaste dag- en avondcursussen dus LIVE streamen via het online platform ZOOM op data die aan de cursisten zullen worden gecommuniceerd. Tijdens deze sessies volg je dus de les zoals in de klas, maar dan vanachter je computer.

Tijdens de les zal je via CHAT vragen kunnen stellen. Uiteraard hebben alle studenten bij Vaarschool.be ook toegang tot het normale online platform. Hier zitten ook ZOOM LIVE sessies bij inbegrepen waar je ook je specifieke vragen over bepaalde onderwerpen kwijt kan.

Uiteraard zal het voor iedereen wat aanpassing vergen, maar samen komen we hier wel door.

Alle onze maatregelen inzake Corona vind je hier: https://www.vaarschool.be/corona-covid-19-enkele-belangrijke-maatregelen

Speak Your Mind

*