2016 bye bye … Welkom 2017 !

2016 was een bewogen jaar voor Vaarschool.be. Het jaar begon met de lancering van ons nieuwe cursusboek “Leergids voor het Stuurbrevet” op de Belgian Boat Show in februari 2016.

De initiële druk van 1500 exemplaren is zo goed als verdwenen, dus in 2017 is er een nieuwe versie op komst die uiteraard de tendenzen in de examens zal volgen.

We lanceerden ook een digitale versie van onze beide leergidsen die te bekijken is op alle grote platformen zoals iOS en Android, maar ook beschikbaar gewoon op PC.

Daarnaast slaagden we er ook in om de enige up-to-date online examensimulator voor het Belgische Stuurbrevet te lanceren tijdens de zomer. Deze examensimulator is GRATIS beschikbaar voor de studenten die onze theorie-opleidingen volgen, maar iedereen kan mits een kleine bijdrage gewoon gebruik maken van deze knappe tool.

Daarnaast hebben we wederom een heleboel studenten begeleid die de weg naar het water gevonden door onze opleidingen, zowel qua theorie-opleidingen als qua praktijkopleidingen motor en zeil.

In 2017 houden we het spannend

In 2017 denken we nog aan een blijvende evolutie van ondersteunende middelen voor onze studenten. Naast de nieuwe versie van de Leergids voor het Stuurbrevet zullen we ook nog proberen te zorgen voor:

  • Een nieuwe reeks RYA DaySkipper voor Power (naast de opleiding zeil die we al aanboden via partners)
  • Een online opleiding voor VHF / Marifoon (basiscertificaat) – lancering februari 2017
  • Een online examensimulator voor VHF / Marifoon (basiscertificaat) – lancering februari 2017
  • Een online opleiding voor het Belgisch Stuurbrevet – verwacht eind 2017

We mikken resoluut op de combinatie van deze online hulpmiddelen gecombineerd met de kwalitatieve groepslessen die door onze gediplomeerde leerkrachten nog steeds zullen worden aangeboden.

Maar, de evolutie in het onderwijs om te kunnen studeren waar je maar wil, en wanneer je wil, is niet meer te stoppen. Vaarschool.be zal hiermee wederom aan kop lopen. Het zal ons tevens in staat stellen om wijzigingen in de examinering en in de te kennen leerstof sneller op te volgen.

Daarnaast hopen we heel wat tijd op het water te kunnen doorbrengen, met cursisten, maar ook met vrienden en familie. Want je zal het misschien met mij eens zijn … de ontstressende factor van het water doet wat met een mens.

Even zorgen vergeten, bezig zijn met de elementen. Meer moet dat niet zijn. Dat is dan ook wat ik jou, buiten een goede gezondheid, geluk en veel voorspoed, toewens voor 2017.

Een prettig kerstfeest en een knallend begin van 2017 voor jou en je familie. Dat je dromen mogen uitkomen … Blijven drijven in 2017!

Danny Bisaerts – Zaakvoerder

 

 

 

Speak Your Mind

*